Saurus – viimeisen päälle viimeistelty

Saurus-pelastusajoneuvo on asiakaskohtaisesti suunniteltu toiminnallinen kokonaisuus, jossa yhdistyvät oikea ajoneuvoalusta- ja korilaitetekniikka. Kokonaisuus täydentyy asiakkaan tarpeiden mukaan toteutetulla operatiivisella kalustuksella. Lopputuloksena on korkeatasoinen ja viimeisen päälle viimeistelty Saurus-pelastusajoneuvo, jolla on pitkä käyttöikä. Voimme ylpeänä sanoa, että tarjoamme asiakkaillemme maailman parasta palo- ja pelastusajoneuvokaluston valmistusosaamista.

Saurus-pelastusajoneuvojen rakenteet perustuvat pitkäjänteiseen suunnitteluun ja jatkuvaan tuotekehitykseen, jossa vuorovaikutus asiakkaidemme kanssa on erittäin tärkeää. Kalusto rakennetaan tilaustyönä asiakkaan valitsemalle alustalle ja ne varustellaan vaatimusten mukaisesti. Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri alustavalmistajien kanssa ja autamme tarvittaessa asiakasta sopivan alustan valinnassa huomioiden muun muassa teknisen soveltuvuuden ja huoltovarmuuden suhteessa käyttötarkoitukseen.

Saurus-tuotevalikoima on täysi kattaus pelastusajoneuvoja ”avaimet käteen” -periaatteella toimitettuna. Kerro meille tarpeesi, niin me kerromme parhaimman ratkaisun.